KRAKOW

Her er noen fotominner fra en 5 dages tur til Krakow i Polen. En flott og intresant by med mye historie. Vi bodde i Kazimierz, som er det jødiske kvartale og dær var det kjempekoselig. Vi fikk med oss det meste av gamlebyen og det jødiske kvartalet bare med å spassere rundt, så det er ingen lange avstander og snakke om. Det ble også en tur til Saltgruven Wieliczka utenfor Krakow. Og være i gruven og se hva de fikk til dær er det flotteste jeg har sett på lenge. Den store katedralene nede i gruvene må bare oppleves. så ingen bilder derfra. Hadde en kjempefin tur sammen med Heidi.

Publisert av josteinfoto

Fotoentusiast

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: